Seminaris online BREXIT organitzats pel Govern del Regne Unit

 

Facilitem informació de la Representació Permanent del Regne Unit davant la UE sobre una sèrie de seminaris web que el Govern del Regne Unit està organitzant per proporcionar informació a les empreses de la UE que comercien productes amb el Regne Unit després de l’Brexit. Us podeu subscriure a les sessions del seu interès en l’enllaç que facilitem i compartir la informació amb les empreses per tal que puguin participar si així ho desitgen (places limites).

Agenda:

Les presentacions inclouran informació sobre preparació fronterera, procediments duaners a la frontera, contingut rellevant del sector específic i una sessió de preguntes i respostes. Els participants estan convidats a assistir al seminari web més rellevant per al seu sector:

  • Agricultura i Aliments (Agroalimentaris)
  • Productes químics
  • automotriu
  • Transportistes / logística
  • Ciències de la vida
  • Comerciants no específics / generals

 

La durada estimada de cada seminari web tindrà una durada de 90 minuts.

 

Com registrar-se?

https://www.eventbrite.co.uk/o/uk-government-border-delivery-group-26868259423

L’enllaç que facilitem el dirigirà a una pàgina de Eventbrite que mostra els propers seminaris web amb dates i hores. Trieu el seminari web que li sembli més apropiat i vos per confirmar la seva assistència. Recordeu que inicialment només es mostraran les dates de la primera i segona ronda de seminaris, les dates de les següents sessions es publicaran pròximament. L’accés als materials dels webinars i els procediments per formular preguntes abans del seminari web es proporcionaran als participants registrats