Recomanador de finançament alternatiu

5 clics per trobar el finançament que necessites

Mai no havia estat tan senzill identificar el finançament que necessites. Ja tens al teu abast el Recomanador de finançament alternatiu, una eina on-line que amb només cinc clics et suggereix a l’instant els millors instruments financers d’entre els seleccionats per ACCIÓ. No esperis més a trobar el finançament que més s’ajusta a la teva empresa!

Des de plataformes de crowdlending o de descompte de factures, fins a préstecs participatius, xarxes de business angels o venture capitals. Són molts i diversos els mecanismes que conté el Recomanador de finançament alternatiu. Entre tots ells, planteja opcions des dels 10.000 euros i fins als tres milions d’euros per a empreses que necessitin finançar el seu creixement, aconseguir circulant, internacionalitzar-se, realitzar nous projectes d’R+D o refinançar el deute.

Per trobar l’instrument financer més adequat per a la teva empresa només has de tenir clar quina mena d’empresa ets, en quina fase et trobes, quina és la teva situació financera, l’import que busques i l’objectiu d’aquest finançament. Amb aquestes dades el Recomanador de finançament alternatiu et proposarà la solució que més fàcilment pot resoldre la teva necessitat.

El Recomanador és l’evolució del Catàleg de finançament alternatiu, que fins al 2015 va recollir tota la informació de les principals fonts de finançament disponibles a Catalunya. Ara el catàleg pren vida, és interactiu i s’adapta de forma personalitzada a les teves necessitats. El finançament que necessites és a cinc clics de distància. Aprofita’l!