Pla d’obertura progressiva d’ activitats

 

A partir de dilluns 23 de noviembre s’inicia l’obertura progressiva d’algunes activitats a tot Catalunya afectades per la COVID-19 en el que es denomina Tram 1 que preveu:

  • Bars i restaurants: Obertura de terrasses amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals i una limitació de 4 persones per taula, excepte grups bombolla. A l’interior, limitació d’aforament del 30% i amb bona ventilació. Horari d’obertura: de les 6 del matí a les 21.30 h.
  • Cinemes, teatres, auditoris i sales de concerts: Obertura amb un 50% de la capacitat i màxim de 500 persones. Continuen oberts museus, biblioteques i sales d’exposicions al 50%.
  • Instal·lacions i equipaments esportius: a l’aire lliure amb un aforament màxim del 50% i control d’accés i en espais tancats amb un màxim del 30%.
  • Comerços: continua la limitació del 30% de la capacitat per establiments de menys de 800 metres quadrats. Els de més de 800 podran obrir amb un aforament del 30%.
  • Extraescolars de règim especial no reglat: poden obrir activitats de música i arts escèniques amb un màxim de 6 alumnes.

La mobilitat en el territori de Catalunya està restringida sense motiu justificat i a nivell municipal es restringeix l’entrada i sortida des de les 6 h. del divendres fins a les 6 h. del dilluns.

A les activitats socials es permet 6 persones màxim, excepte bombolles de convivència.

 

Pla d’obertura progressiva d’ activitats

 

pla-obertura-progressiva-activitats