Nous ajuts d’ACCIÓ a la innovació: és més fàcil si t’ajuden

 

L’última edició del Baròmetre de la Innovació t’ho ha tornat a dir: has d’innovar. Ho has de fer perquè les empreses innovadores són les que més bones perspectives tenen per augmentar la facturació i els llocs de treball. Perquè són les que més negoci fan a l’exterior.

I la teoria està molt bé, diràs. Però, per on comences? No deixis que la magnitud de la paraula t’espanti. Innovar és més fàcil si t’ajuden. I a ACCIÓ, a més dels serveis habituals, ara mateix hi pots trobar diversos ajuts que facilitaran el camí de la teva empresa cap a la innovació.

Ajuts INNOTEC
Pensa en aquella idea que fa temps que tens al calaix i que sempre ajornes. Aquell nou sistema d’envasat que et farà més eficient la producció. Aquell adhesiu que farà el teu producte més sostenible. Sigui quina sigui la teva idea, els ajuts INNOTEC et cofinancen el teu projecte d’R+D+i. Treu-lo del calaix i sol·licita l’ajut que pot cofinançar-te fins al 70 % del seu cost.

Nuclis d’R+D empresarial
Ara bé, si el que tens al cap és un nou producte o servei tecnològic d’un cert risc, el teu ajut són els Nuclis d’R+D empresarial. Subvencions a fons perdut per desenvolupar el teu projecte durant dos anys i mig. Tria i remena entre les diverses opcions de Nuclis, que es poden desenvolupar en solitari, de manera consorciada o fins i tot amb socis internacionals gràcies als acords de cooperació tecnològica que ACCIÓ ha signat els darrers anys amb Alemanya, Xile o Israel. A més, des d’ACCIÓ també t’ajudarem a trobar aquests socis i a estructurar els teus projectes.

TECNIOspring Plus
I si el que necessites és incorporar talent investigador, apunta’t al TECNIOspring Plus, que t’ofereix un ajut del 100 % per a la contractació de personal d’R+D qualificat durant dos anys. En aquest temps, tindràs ‘a casa’ un investigador d’alt nivell per desenvolupar un projecte de recerca aplicada a cost zero. Troba el teu investigador i apunta’t al TECNIOspring Plus!

Tant l’INNOTEC, com els Nuclis o TECNIOspring Plus et demostren que innovar és més fàcil si t’ajuden. Informa-te’n o deixa’t assessorar pel nostre Servei d’assessorament en innovació per trobar la convocatòria que més t’encaixa!