Mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

Entren en vigor noves mesures restrictives per frenar la pandèmia de la COVID-19.

  • Mobilitat. Perímetre tancat a tot Catalunya, excepte per als desplaçaments justificats i visites a familiars o persones properes entre el 23 de desembre i el 6 de gener. Es restringeix a l’àmbit comarcal tota la setmana, tot i que els membres d’una bombolla de convivència es poden establir (residència o allotjament) en una altra comarca.
  • Activitat social i confinament nocturn durant els dies festius de Nadal. Les activitats socials es podran ampliar a 10 persones de 2 bombolles de convivència. El confinament nocturn es manté des de les 22 fins les 6 h., excepte les nits de Nadal i de Cap d’Any, que començarà a la 1 h. i la nit de Reis, que començarà a les 23 h.
  • Hostaleria i restauració. Els bars i restaurants podran obrir per servir esmorzars i dinars en 2 franges horàries: de 7.30 a 9.30 h. i de 13 h a 15.30 h. Es podrà servir menjar per emportar fins a les 22h, a l’establiment, i fins a les 23 h., a domicili. Els que estiguin situats en centres comercials hauran de tancar.
  • Instal·lacions esportives interiors. Caldrà concertar cita prèvia, garantir una bona ventilació, fer les activitats grupals amb mascareta i mantenir els vestidors tancats, excepte per als usuaris de piscina.

 

 

RESOLUCIÓ SLT/3354/2020, de 19 de desembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8299/1827821.pdf