La Cambra de Comerç de Manresa i el Cercle d’Infraestructures han organitzat per aquest divendres una nova jornada amb l’objectiu de posar sobre la taula temes importants per al territori en matèria d’infraestructures. En aquesta ocasió, el centre del debat serà la connectivitat ferroviària a Manresa. Per parlar de la qüestió, s’ha convidat al president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, el regidor d’Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa, Ramon Bacardit, i el director de l’àrea de Territori, Infraestructures i Transports de l’Institut Cerdà, Lluís Inglada. La cloenda de l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent.

La jornada començarà a les 9 del matí. Constarà d’una exposició per part de cadascun dels ponents i d’un debat entre els ponents i els assistents que vulguin intervenir-hi. Per participar a la jornada cal inscriure’s al telèfon 93 872 42 22 o bé per correu electrònic a goviedo@cambramanresa.org.

La connectivitat ferroviària de Manresa és un dels temes que més es repeteix quan es parla de les mancances del territori en matèria d’infraestructures. La durada i freqüència del trajecte fins a Barcelona, la connexió amb el Corredor Mediterrani i la línia d’alta velocitat o l’emplaçament de les estacions de tren a la ciutat són alguns dels aspectes que sovint es troben al centre del debat. La jornada de divendres permetrà conèixer quina és la situació actual i els principals projectes de futur en aquest àmbit, gràcies a la participació de responsables de l’administració i dels propis operadors ferroviaris.