DHL Freight implanta una eina de cotització de transport per carretera en 28 països

 

DHL Freight, un dels proveïdors líders de serveis de càrrega per carretera a Europa, ha anunciat el llançament d’una nova eina de cotització de nolis. Aquest servei en línia, permet a clients i prospectes rebre cotitzacions de preus i temps de trànsit per als seus enviaments de càrrega per carretera de fins a 2.500 kg. de manera ràpida i senzilla.

 

El servei, accessible des de l’enllaç http://logistics.dhl/fqt, està disponible en 23 idiomes i està dirigit principalment a petites i mitjanes empreses. L’eina de cotització de nòlits proporciona una visió general completa i una estimació de costos per a un enviament internacional de càrrega per carretera, sense necessitat que l’usuari es registri prèviament. Els usuaris alemanys i suecs també poden rebre cotitzacions sobre serveis de transport de mercaderies per carretera nacionals. Aquesta eina de cotització de càrrega de DHL està disponible en 28 països en el seu idioma local a tot Europa i va ser acollida amb gran èxit pels usuaris en la seva fase pilot.

 

 

L’eina de cotització de càrrega de DHL d’una ullada

 

En només dos passos simples, l’usuari pot obtenir una cotització instantània de DHL. Per començar, l’usuari ingressa els codis d’àrea de l’origen i destinació de l’enviament. Després d’afegir la mida, la quantitat de peces i el pes que s’enviarà, l’usuari rep instantàniament una cotització de preu i una estimació del temps de trànsit. Per tant, pot triar entre el servei estàndard de DHL Freight LTL EuroConnect i Eurapid, el producte premium de LTL, que ofereix un tractament prioritari dels enviaments i temps de lliurament extremadament curts. Només en aquest punt, després de rebre tota la informació de costos rellevant sobre els enviaments, se sol·liciten les dades de contacte per realitzar l’encàrrec en ferm. La sol·licitud s’envia automàticament al departament de servei al client, els representants es comunicaran amb el client per finalitzar l’enviament. Tot aquest procés es realitza en els idiomes locals dels 28 països en els quals el servei està disponible, el que millora considerablement l’accessibilitat i la facilitat d’ús de l’eina.

 

Veure : https://www.logistics.dhl/global-en/home/our-divisions/freight/freight-quote/fqt.html