CAFE CAMBRA MANRESA

El proper dijous 29 de setembre, s’organitza a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM), l’acte Amb la recerca, fem ciutat! inclòs en les activitats de la nit europea de la recerca.

L’objectiu de l’acte és apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes a la ciutadania i contindrà sis micro-xerrades sobre recerca en l’àmbit de la salut, impartides per investigadors i investigadores de les institucions de la ciutat.

Abans, a les 17.30 h, es farà l’activitat ‘Cafè amb la recerca. La investigació per la salut a mida’, que serà un espai de trobada per tal de compartir coneixement entre diferents agents: empreses, professionals i investigadors. Tindrà lloc a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM), a l’ Av. de les Bases de Manresa, 7-11.

Inscripcions: https://inscriu.me/ca/amb-la-recerca-fem-ciutat

Organitza: Ajuntament de Manresa, UPC Manresa, UManresa-UVic-UCC, Observatori de la recerca de la Catalunya Central, Biblioteca del campus universitari de Manresa (BCUM), Eurecat, Althaia, Sant Andreu Salut, ICS Catalunya Central. Amb la col·laboració d’ACCIÓ.