Acces2Markets : La Nova Base de dades de la Unió Europea per Import i Export

 

La Nova base de dades de la UE que parla de aranzels , barreres , Regles de Origen , estadistiques….tot el relacionat amb el món de Import-Export.

 

Voleu exportar o importar productes o serveis? Vol saber quins drets s’han de pagar o les normes que s’han de seguir?

 

Si ets una petita empresa que busca internacionalitzar-se, Access2Markets és per a tu.

 

Aquest portal web combina la base de dades d’accés als mercats, el servei d’assistència comercial de la UE i molt més en una única eina. Tant si acabes de començar com si ets un comerciant experimentat, tenim tot el que necessites.

 

Access2Markets té tot de saber sobre drets, impostos, normes i requisits de productes per a tots els països de la UE i més de 120 mercats de tot el món.

 

Consulteu el producte d’informació per producte en El meu assistent comercial.

 

Cada producte té un codi. El podeu trobar en Access2Markets. Necessitareu el codi per saber quins drets de duana eimpuestos nacionals o locals has de pagar.

 

Descobreixi quins procediments i tràmits s’han de seguir.

 

Access2Mercados enumera les normes i requisits dels productes per producte.

 

Té dificultats per comprendre les normes d’origen del seu producte? Access2Markets ‘Aufassessment tools, ROSA l’ajudarà.

 

Si acabes de començar, nuestrasguías pas a pas descriuen tot el procés d’importació-exportació de béns i serveis.

 

¿S’enfronten a problemes d’importació o exportació?

 

Comuniqui’ns si s’enfronten a obstacles en un mercat específic o miren els obstacles existents a la nostra base de dades.

 

Tots els acords comercials de la UE en poques paraules. Vegi com la seva empresa pot beneficiar-se’n. Access2Markets els enumera amb detalls sobre les normes d’origen, la protecció de la propietat intel·lectual de la UE, les inversions, els mercats de contractació pública, etc.

 

Reclami seu descompte de drets. Per beneficiar-se d’aranzels reduïts, has de presentar els documents adequats a les autoritats duaneres de país importador. Cada acord comercial de la UE enumera els documents que necessita. Consulteu com demostrar l’origen del seu producte o si necessita ser un «exportador registrat»?

 

Com comercialitzar el seu producte?

 

Access2Markets té tota la informació que necessita, ja sigui sobre els certificats d’avaluació de la conformitat de les màquines, els certificats sanitaris dels productes de l’aqüicultura o l’etiquetatge dels aliments transformats.

 

Access2Markets té les dades de contacte de les duanes i altres autoritats públiques dels països de la UE i de l’estranger.

 

 

https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/es/content/