Accés als mercats internacionals :Eines del INTERNATIONAL TRADE CENTER pel comerç

Eines d’accés lliure ( previ registre usuari en alguns casos ) que representen un accés a la informació pública existents sobre els mercats internacionals.

 

Global Trade Helpdesk

https://globaltradehelpdesk.org/es

Descobreix en un sol lloc un món d’oportunitats amb informació detallada sobre importacions, la dinàmica de mercat, aranzels, aspectes regulatoris, compradors potencials i més

 

Euromed Trade Helpdesk

https://euromed.tradehelpdesk.org/euromed/

El mòdul d’assistència és un servei d’informació en línia recolzat per una xarxa d’autoritats relacionades amb el comerç compromeses a donar respostes a consultes a Algèria, Egipte, Israel, Jordània, Líban, Marroc, l’estat de Palestina, Tunísia i Turquia. Preguntes relacionades amb les dades i amb informació disponible públicament sobre normatives i procediments. Proporciona un sistema de gestió de consultes que permet als usuaris fer un seguiment de l’estat d’una consulta des de l’enviament fins que no es respon

 

African Trade Observatory

https://ato.africa/en/

Cerqueu informació detallada relacionada amb l’accés al mercat i al comerç per a una combinació país-producte-mercat. Compareu informació comercial i d’accés al mercat entre països,productes o mercats.

 

Procurement Map

https://procurementmap.intracen.org/

El Procurement Map proporciona informació detallada per a licitacions públiques i adjudicacions de contractes. Aquesta eina ofereix una ruta per fomentar l’emprenedoria i buscar noves oportunitats de mercat. Els usuaris poden identificar fàcilment els compradors potencials gràcies a una cerca intuïtiva basada en el país objectiu i el sector econòmic.La informació addicional sobre els estàndards de sostenibilitat i les dones i la contractació pot ajudar els usuaris a millorar els seus perfils corporatius.

 

Facilitador de Normas de Origen

https://findrulesoforigin.org/es/

La seva porta d’accés als acords comercials

 

El Canal de Youtube del International Trade Centre – Eines de Anàlisi de Mercats

https://www.youtube.com/user/MarketAnalysisTools