5 eines digitals per impulsar la teva empresa ( ACCIÓ )

Des que les pantalles s’han imposat al paper, la nostra vida consisteix bàsicament a fer clics. Una acció senzilla, ràpida i que ja realitzem de forma instintiva. Quants clics arribem a fer al llarg del dia? Amb la voluntat de fer-ne menys i més útils, el web d’ACCIÓ posa al teu abast 5 eines digitals que ajudaran la teva empresa a fer un salt de qualitat.

Si el que et preocupa és el compte corrent, et proposem el Recomanador de finançament alternatiu. 5 preguntes, 5 clics. No necessites res més. Així de fàcil resulta descobrir quin és el proveïdor de finançament que més encaixa a les necessitats i les característiques de la teva empresa. Més de 100 possibilitats entre plataformes de crowdlending, descompte de factures, préstecs participatius, business angels o fons de capital risc amb opcions des dels 10.000 fins als 3 milions d’euros. Estalvia temps (i clics) per aconseguir el finançament més ajustat. Encara no l’has provat?

El Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals encara requereix menys clics. Només en necessites 3 que indiquin la mida de la teva empresa, l’experiència exportadora i el seu sector. Així de fàcil per conèixer els mercats on més oportunitats tindràs per vendre els teus productes. Un cop els descobreixis, només et caldrà un clic més per sol·licitar una entrevista amb els nostres experts a Catalunya i a les 40 Oficines Exteriors. T’animes a provar-lo?

Sí, d’acord. Saber on són les oportunitats no és tan senzill com aprofitar-les. Per aconseguir-ho et serà molt útil el Catalonia Trade Portal. En escassos clics podràs rastrejar entre més de 800 fonts documentals els tràmits, controls o aranzels que hauràs de superar per exportar un producte o servei a qualsevol país. També hi podràs calcular els costos d’exportació a cada mercat. A què esperes per trobar tota la informacióque necessites per internacionalitzar-te?

On tampoc necessitaràs gaires clics és al Cercador d’ajuts i serveis. De forma ràpida i clara reuneix en un sol espai tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereixen les diferents administracions i organismes per a les empreses i els emprenedors ubicats a Catalunya. Consulta’l i estigues al dia de tots els ajuts en vigor!

Per acabar, reserva una estona a la inspiració. Submergeix-te al Banc de coneixement d’ACCIÓ, on hi trobaràs gairebé 1.500 continguts entre articles, entrevistes i informesque et poden ajudar a descobrir nous mercats potencials, estratègies o models de negoci. Amb només tres clics podràs filtrar per tipus de contingut, país i tema per accedir al coneixement que t’interessa.

Impulsa la teva empresa amb les eines digitals d’ACCIÓ!