Convocatòria Ajuts a empreses Programa Innocamaras Suport a la Innovació

 

Veure informació general programa Innocamaras

 

Veure web del Programa Innocamaras

 

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació d’Espanya, juntament amb la Cambra de Comerç de Manresa, han engegat el Programa InnoCámaras en el marc de l’eix 1 del Programa Operatiu de Creixement Intel·ligent FEDER 2014-2020 (POCInt), amb aplicació al territori nacional, estant cofinançat pel Fondo Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), per Cambra de Manresa i per les pròpies empreses beneficiàries.

Aquest Programa té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat de les Pimes de les regions participants, mitjançant la integració de la innovació en les seves estratègies empresarials com a eina competitiva clau per aconseguir un creixement econòmic sostingut. A tal fi, es posa a la disposició de les Pimes la possibilitat de desenvolupar Plans d’Implantació de Solucions innovadores, consistents en el desenvolupament d’un pla de sensibilització i suport tutoritzat que inclou dues fases seqüencials i progressives:

Fase I: Assessorament a la PIME. Consisteix en la realització d’un diagnòstic assistit, per part d’un Tutor cameral especialitzat, que permet conèixer el nivell de competitivitat de l’empresa en el seu entorn econòmic i de mercat, identificant possibles actuacions de millora a través de la innovació per millorar la seva situació competitiva.

Fase II: Pla Individual d’implantació de solucions innovadores. Es tracta d’una fase de procés, en la qual es recolzarà la posada en pràctica de les recomanacions en matèria d’innovació identificades en la fase anterior i que resultin claus en la millora de la competitivitat de l’Empresa. En aquesta fase, empreses externes a les Cambres, i seleccionades lliurement per les empreses beneficiàries, realitzaran la implantació de les solucions d’innovació que les empreses desitgin implementar després de les recomanacions establertes en la Fase anterior, durant un període benvolgut de 8 mesos des de la data d’admissió en Fase II (en tot cas, haurà d’haver finalitzat abans de la data límit de justificació indicada des de la Cambra de comerç). El tutor cameral realitzarà el seguiment d’aquestes implantacions, tant amb l’empresa beneficiària com amb els proveïdors que la citada empresa hagi seleccionat

 

Més Informació :  Jaume Ferrer   a/e jferrer@cambramanresa.org     tel: 93 872 42 22

 

Programa cofinançat amb Fons Europeus FEDER

 

Una manera de Fer Europa

 

Manresa Convocatoria de ayuda a empresas

 

Gastos elegibles Fase II_DF

 

Manresa Solicitud participación empresas

 

Manresa Declaración jurada empresa solicitante

 

Modelo Convenio DECA empresa – Camara

 

INNOCAMARAS LISTA ADMITIDOS