El dilluns, 15 de juny, arrenca la segona edició de les Jornades sobre Mineria i Territori que organitza Promineria, la Plataforma de Suport a la Mineria i l’Activitat Industrial del Bages, amb la col·laboració de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM). Les jornades consistiran en dues ponències i una taula rodona que es desenvoluparan durant els dies 15, 22 i 30 de juny.

El programa d’enguany té com a eix central l’impacte de l’activitat minera en diferents vessants:

1. Jo vull ser enginyer de mines. El desenvolupament d’un projecte universitari per formar professionals qualificats per a la indústria minera.
2. El reporting de la informació corporativa com eina de gestió. L’exemple de la Memòria de Sostenibilitat d’Iberpotash.
3. La mineria i el seu context: legislació, sostenibilitat i formació.

Les Jornades sobre Mineria i Territori són l’exponent de la voluntat que Promineria té de donar a conèixer els aspectes de l’activitat minera que són més desconeguts per la societat en general i que poden contribuir a generar un estat d’opinió positiu al territori.

Les Jornades estan obertes a tothom, són gratuïtes, i cada una de les sessions finalitza amb un torn de preguntes i de debat que pretén crear un espai per al diàleg i l’intercanvi d’opinions que fomenti l’acostament entre les parts enfrontades i faciliti un punt d’entesa.

Podreu consultar el progama en aquest enllaç: http://promineria.cat/2015/05/promineria-organitza-les-ii-jornades-sobre-mineria-i-territori/

Ja podeu reservar la vostra plaça per assistir a qualsevol de les tres sessions de forma gratuïta a través de mail, a l’adreça info@promineria.cat, o bé per telèfon, trucant al 93 875 22 40, demanant per Marta Valls.