Vols trobar socis a més de 50 països ? : A través del EEN a Cambra de Manresa

 

Des de la Cambra de Comerç de Manresa ens posem en contacte amb vostè per a informar-lo d’una eina completament gratuïta que considerem podria ser del seu interès.

 

Es tracta de la xarxa EEN (Enterprise Europe Network), una xarxa que permetrà a la seva empresa trobar potencials clients o socis en més de 54 països.

 

La xarxa EEN  (http://een.ec.europa.eu/) és un instrument de la Comissió Europea, dins del programa COSME per la Competitivitat de les empreses i PIMES, per fomentar  la internacionalització, competitivitat i sostenibilitat de les PIMES amb la finalitat que aprofitin al màxim les oportunitats de negoci que ofereix la UE.

 

Entre els serveis que ofereix la xarxa EEN, destaquen els de cooperació empresarial i internacionalització, amb assessorament especialitzat sobre normativa, reglamentació i polítiques de la UE, cooperació empresarial entre pimes, accés i diversificació a mercats exteriors i base de dades de tots els sectors a nivell europeu i mercats que hi participen; promoció i cerca d’ofertes i demandes comercials i tecnològiques a Europa, participació i acompanyament a esdeveniments de transferència tecnològica i missions comercials/tecnològiques, etc.

 

La xarxa EEN ofereix també assessorament en cerca de finançament públic/privat i cerca de socis per accedir a programes de R+D+I com el programa Horizon2020, entre d’altres.

 

Des de l’Oficina de Projectes Europeus recomanem a la seva empresa l’entrada a la xarxa EEN per treure el màxim profit dels beneficis que ofereix.Pot donar-se d’alta a través del següent link.

 

Per a més informació contacti amb:

 

Jaume Ferrer   a/e : jferrer@cambramanresa.org    Tel 93 872 42 22

www.cambramanresa.cat

http://een.cat/een/cat/