Sobrerroca, en la categoria de Premi del Jurat, i la floristeria Brunea, en la categoria de Premi del Públic, han estat els dos guanyadors del 55è Concurs d’Aparador de Nadal de Manresa. El concurs també ha reconegut els aparadors de L’Atelier d’Espai per Art i Cristalleries i Sanitaris Forn, que han quedat segon i tercer, respectivament, en la categoria del jurat; i de la Llibreria Papasseit i Sikeops Estètica, guardonats amb el segon i tercer premi, respectivament, de la categoria del públic.

La participació d’establiments, un total de 21, ha estat molt similar a la de les darreres edicions, amb un important nombre de comerços que prenen part al concurs any rere any. Pel que fa a la implicació del públic, que ha pogut votar per al seu aparador preferit mitjançant a través d’una plataforma on line, ha estat sensiblement inferior a la de la passada edició, amb 728 vots registrats. Entre totes les persones que han votat s’ha sortejat un val de 50 € per gastar en un dels comerços participants al concurs. El guanyador d’aquest val ha estat Stephan Bresser.

Els comerços concursants han estat Sikeops estètica, Estrada Joiers, Floristeria Brunea, La Lionesa, Forn de Cabrianes, Pintures Sagrada Familia, L’Atelier d’espai per art, Electrodomèstics Márquez, Setè cel, Llibreria Papasseit, Vins Alsina, El cigne, Can Solvi, Floristeria Rosa de Jericó, Personal i Intrasferible, Sobrerroca, Farmàcia Trapé, Cristalleries i Sanitaris Forn, Obra Llar 2000, Joieria Copèrnic i La Poma d’Eva.

El Concurs d’Aparadors de Nadal, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, té per objectiu incentivar el comerç de la ciutat a lluïr la seva millor cara durant les festes de Nadal i promoure’l entre la ciutadania. Entre els elements que es tenen en compte a l’hora de valorar els aparadors hi ha l’impacte comercial, l’originalitat, la qualitat artística i artesanal i l’adequació a l’entorn.