Més de 350 contactes amb empreses de la regió d’Occitània, 64 reunions, 14 sol·licituds de cotització i dues comandes confirmades. Aquests són, a grans trets, els resultats de l’acció de promoció internacional que va organitzar la Cambra de Comerç de Manresa, conjuntament amb l’oficina d’Acció a París, a la fira Siane de Toulouse, la més important del sud d’Europa dedicada al sector industrial. Hi van participar sis empreses catalanes del sector de la subcontractació industrial (Asmitec, Mundilec, Some, Tram Solutions Metàl·liques, Solpey i Venture Corporate), que durant els tres dies de fira van tenir l’oportunitat de conèixer potencials clients i avaluar les possibilitats de futures col·laboracions.

L’edició 2018 del saló Siane va rebre prop de 10.000 visitants, majoritàriament empreses industrials de les regions d’Occitània i Nova Aquitanià i de sectors clau com l’aeronàutica, els fabricants de maquinària i utillatge i l’electrònica. La missió comercial va tenir un doble objectiu: donar suport a una participació agrupada a la fira Siane com a esdeveniment important de la zona d’Occitània per al sector industrial, i promoure el contacte entre empreses catalanes i franceses de cara a impulsar nous nous projectes.

La regió d’Occitània és la quarta regió industrial de França amb el 7,2% de PIB nacional. Des del 2001, aquesta regió té un creixement constant que s’explica per la presència de la indústria aeronàutica però també per les implantacions d’indústries agroalimentàries, química i de salut. La seva proximitat geogràfica i cultural amb Catalunya la converteix en un soci privilegiat de les empreses catalanes.