Aquest dimarts, el Centre de Normalització Lingüística i la Cambra de Comerç de Manresa han signat un conveni de col·laboració per difondre la campanya Català i empresa. Ja estàs al dia? i altres activitats de foment de l’ús del català en l’àmbit socioeconòmic.

Entre les accions previstes en el marc dels pactes establerts, el CNL Montserrat es compromet a organitzar, en el marc de les Jornades Cambra, la sessió Català i empresa. Ja estàs al dia? amb l’objectiu de difondre els aspectes lingüístics que preveu el Codi de consum de Catalunya. Així mateix, el CNL Montserrat farà arribar a la Cambra de Comerç de Manresa la informació de les activitats que organitza, que poden ser d’interès per a les empreses del Bages. En el marc del conveni també s’ha previst organitzar un taller de 20 hores de tècniques per redactar eficaçment, adreçat al personal d’empreses a la seu de la cambra de Comerç.

Per la seva banda, la Cambra de Comerç de Manresa es compromet, entre d’altres, a difondre a les empreses del Bages les activitats d’interès empresarial organitzades pel CNL Montserrat i incloure al web de l’organització empresarial un bàner amb l’enllaç al web del CNL Montserrat.

El document ha estat signat pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa i president del Consell del CNL Montserrat, Joan Calmet, i pel president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals. Ambdós s’han mostrat molt satisfets per poder col·laborar i han manifestat la importància que acords com aquest tenen en la promoció de l’ús i el coneixement de la llengua catalana, sobretot en sector empresarial.

Manresa, 8 de juliol de 2014

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l’any 1989 com a òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l’extensió territorial del coneixement i l’ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat