Setmana de la internacionalització del 12 al 15 de juny

 

• Vols fer arribar els teus productes a nous mercats?

• Vols exportar més a països on ja tens presència?

• Vols impulsar un projecte d’innovació internacional?

• Vols saber on tens més oportunitats de negoci?

• En definitiva, vols vendre més al món?

Si la resposta és sí…

… tenim bones notícies: torna la Setmana de la Internacionalització i, amb ella, el seu principal atractiu: l’oportunitat única d’entrevistar-te gratuïtament amb experts de tot el món i explorar les possibilitats reals que hi té el teu negoci o el teu projecte empresarial.

L’ingredient ‘x’ d’una fórmula guanyadora

Aquesta 24a edició de la Setmana repeteix una fórmula efectiva i consolidada on les entrevistes amb els experts són l’ingredient més valuós. En l’última edició es van sol·licitar més de 1.200 entrevistes, que van convertir-se en el primer pas per a molts projectes reals d’internacionalització i d’innovació internacional.

 

45 minuts, 110 països, infinites possibilitats

Inscriu-te i sol·licita una entrevista sobre els països que més t’interessin. Un cop analitzada la teva sol·licitud, podràs aprofitar l’experiència i el coneixement que t’aportaran els nostres experts internacionals.

Són els directors de les 39 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya, que treballen amb centenars d’empreses cada any per fer realitat els seus projectes d’expansió internacional. Enguany, a més, hem ampliat fins a 110 la llista dels països sobre els quals et podràs assessorar. En 45 minuts, podràs descobrir infinites possibilitats de negoci.

 

Accés a la setmana de la Internacionalització del 12 al 15 de juny