La Cambra de Comerç de Manresa amplia el termini per inscriure’s al programa de suport a l’adaptació de les pime a les disrupcions tecnològiques i de la globalització, un programa gratuït que vol ajudar petites i mitjanes empreses a adaptar el seu model de negoci a canvis presents i futurs relacionats amb l’entorn econòmic. Es tracta d’un projecte impulsat per la Cambra i finançat per l’Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona, la participació al qual és totalment gratuïta per les empreses. Hi ha un màxim de 10 places per la qual cosa les empreses que hi estiguin interessades cal que presentin la seva sol·licitud a la Cambra.

Les empreses que siguin admeses al programa disposaran d’un servei individualitzat d’assessorament i consultoria, participaran en tallers i sessions de formació i comptaran amb acompanyament personalitzat per definir i implementar les accions més idònies per adequar el seu model de negoci al nou entorn tecnològic i a la internacionalització dels mercats. Les sessions començaran el gener del 2015.

Fer front a un entorn canviant

La tecnologia i la globalització són dos dels principals factors que els darrers anys han fet modificar substancialment l’entorn en el que es mouen la majoria d’empreses. A causa d’això, molts sectors tradicionals s’han vist obligats a modificar el seu model de negoci per tal de poder continuar oferint una proposta de valor per als seus clients. Aquest programa vol ajudar les petites i mitjanes empreses del territori en aquest procés, oferint-los el suport d’experts en el món digital i en internacionalització, amb l’objectiu de preparar-les per ser competitives en aquest nou escenari.

 

ADAPTACIÓ DE LES PIMES A LA GLOBALITZACIÓ