L’actor Quim Masferrer serà l’estrella convidada de la cerimònia de lliurament dels Premis Cambra 2023, que tindrà lloc el proper dimarts, 21 de març, a les 7 de la tarda al teatre Conservatori de Manresa. Quim Masferrer oferirà una adaptació del seu espectacle “La bona gent”, on interactuarà amb el públic de la platea buscant les històries més personals del teixit empresarial del territori. A més, ell mateix serà l’encarregat de conduir el moment de l’entrega de guardons a les empreses premiades enguany. Les persones que vulguin assistir-hi poden reservar la seva entrada en aquest enllaç.

7 premis en 5 categories
Els guardonats als Premis Cambra d’enguany són les empreses Ausa, en la categoria d’Internacionalització; Adan Medical Innovation, en la d’Indústria; Iglesiasmoda_Dstil, La Casa del Bacallà i Grup Llobet, en la de Comerç, Serveis i Turisme; Casa Mas Alimentación, en la d’Urbanisme i Territori; i la Comunitat Energètica Empresarial Manresa Il·lumina, com a Premi Especial.

Els Premis Cambra
Els Premis Cambra van néixer l’any 2000 com a hereus dels Premis al Mèrit Exportador, que es van concedir entre els anys 1991 i 1999, reconeixent l’activitat de les empreses en l’àmbit de la internacionalització. Es tracta d’uns guardons que tenen per objectiu reconèixer l’activitat empresarial duta a terme per les empreses, persones o institucions de tot el teixit econòmic de la demarcació de la Cambra de Comerç de Manresa que contribueixen a la millora de la competivitat del país a través de la internacionalització, la dinamització del comerç pròxim al ciutadà, la innovació, l’originalitat, la qualitat i el disseny, l’ús empresarial de les noves tecnologies, l’adopció de processos productius respectuosos amb el medi ambient, el dinamisme en general, etc. Es pretén que aquests premis serveixin d’estímul per a les empreses i ajudin a potenciar l’esperit i l’autoestima de l’empresariat de la demarcació del Bages.