Quatre empreses del territori han acabat aquesta setmana el programa de Mentories d’Innovació, impulsat per la Cambra de Comerç de Manresa en el marc del projecte Ocupació al Bages Industrial. Les empreses participants en aquesta primera edició del programa han estat Forminsa, Vidaltech, On Laser i Devesa Hermanos. Totes elles han fet una valoració molt positiva d’aquesta proposta, que les ha acompanyat en el desenvolupament dels seus processos d’innovació.

El programa s’ha portat a terme en diferents sessions individuals en les quals les empreses han pogut disposar d’un consultor amb el qual han fet un diagnòstic de la seva situació en matèria d’innovació, han identificat reptes i han elaborat el seu propi pla d’acció. El taller final ha estat una sessió conjunta en la qual les quatre empreses participants han posat en comú els seus projectes.

Mentories d’Innovació és un programa adreçat a empreses industrials amb l’objectiu d’ajudar-les a identificar, planificar i executar els seus projectes d’innovació.