El programa PICE d’ocupació juvenil de la Cambra de Comerç de Manresa formarà joves per treballar com a soldadors en empreses industrials de la comarca. Es tracta d’un perfil professional amb una alta demanda, fet que fa preveure uns bons índexs d’inserció laboral. El curs s’iniciarà el dia 16 d’octubre i s’acabarà el 28 de novembre. En total seran 155 hores de formació en horari de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia.

La inscripció al curs és gratuïta i els participants, a més, podran beneficiar-se d’una beca de 93 €. També entraran a formar part d’una borsa de treball que es posarà a disposició de totes les empreses del territori que necessitin incorporar nous professionals. Fins a finals d’any la Cambra ofereix un ajut a les empreses de fins a 4.950 € per cada contracte fet a alumnes del programa PICE.

El curs es farà a les instal·lacions de l’Institut Lacetània de Manresa i del Centre de Formació Pràctica al Palau Firal, que disposen dels equipaments necessaris perquè s’hi desenvolupi la part més pràctica de la formació. A més, el programa també inclou formació bàsica en ocupabilitat i habilitats socials.

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 (Josep M. Monge) o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.