El nou cicle de jornades de la Cambra “La internacionalització, al teu abast” ha arrencat aquest matí amb un ple absolut per conèixer les novetats dels Incoterms per a l’any 2020. Es tracta d’un tema de gran interès per a empreses importadores i exportadores, ja que aquests documents estableixen els termes comercials i les obligacions de cada part en les operacions de compravenda internacional i utilitzar-lo correctament garanteix el bon funcionament d’aquestes operacions.

Aquesta ha estat la primera jornada d’un nou cicle que la Cambra impulsa amb el suport de CaixaBank, i que vol ajudar a la internacionalització de les empreses del territori. Les sessions s’adrecen tant a les empreses que ja tenen activitat internacional com a les que es plantegen iniciar-la i necessiten suport per començar.

La jornada sobre els Incoterms ha tingut com a ponents dos grans experts en el tema: Raul Palmero Garcia, membre de la comissió bancària de la Cambra de Comerç Internacional i product manager de finançament de Comerç Exterior a Caixabank, i Pere Zabala Blanco, responsable de Comerç Exterior de la Territorial Catalunya de Caixabank. Tots els assistents, prop d’una cinquantena, han pogut resoldre dubtes al voltant d’aquest tema.

 

INCOTERMS 2020 CAIXABANK DT CAT