Operativa i activitat de la Cambra davant la propagació del coronavirus

Us informem que la Cambra de Comerç de Manresa ha decidit aplicar un seguit de mesures excepcionals per fer front a la propagació del coronavirus, amb l’objectiu de preservar la salut dels seus treballadors i el manteniment dels serveis i activitats que presta a les empreses.

Les mesures entraran en funcionament el proper dilluns, 16 de març i es mantindran fins que no es comuniqui el contrari.

  • A l’edifici de la Cambra s’han extremat les mesures de neteja i desinfecció i instal·lat dispensadors a disposició del personal i les visites.
  • Davant dels mostradors d’atenció al públic s’han col·locat cintes i d’altres elements per tal que es mantingui la distància recomanada per les autoritats sanitàries.
  • L’horari d’atenció al públic de dilluns a divendres serà de 8:00 h. a 14:30h. i dijous de les 15:30h. a les 17:30h.
  • L’activitat a nivell de reunions i organització d’esdeveniments quedarà anul·lada o reduïda al mínim necessari, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.
  • Es manté la prestació de serveis relacionada amb l’expedició de documents, tràmits, assessorament però es potenciarà la utilització de plataformes on-line sempre que sigui possible.
  • Pel que fa a l‘activitat formativa es suspenen els cursos programats.
  • En cas de produir-se una situació d’excepcionalitat que impedís la realització d’algun tràmit presencial a la nostra Cambra es derivaria el servei a una altra de les 13 Cambres de Catalunya que  restés operativa.
  • A la web de la Cambra, www.cambramanresa.cat  trobareu un canal informatiu on podreu trobar tota la informació relativa a mesures, ajuts i d’altres anuncis per part de les administracions.

 

  • Per operativa en la gestió de certificats d’origen i agilitzar el seu procediment contacteu prèviament al 938724222 i/o crovira@cambramanresa.org

Sentim les molèsties que us pugui ocasionar l’aplicació d’aquestes mesures excepcionals i agraïm, per endavant, la vostra comprensió.

 

INFORMACIÓ OFICIAL D’AJUTS I ANUNCIS PER PART DE LES ADMINISTRACIONS
· Canal oficial de la Generalitat de Catalunya d’informació sobre el coronavirus
· Informació oficial del Ministeri de Sanitat. Recomanacions sanitàries i de salut pública sobre el brot del nou coronavirus COVID-19