L’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Comarcal Consell Comarcal del Bages ha obert aquest dilluns la convocatòria del nou programa de mentories en màrqueting digital adreçat a empreses vinculades a l’automoció al territori. El programa s’emmarca dins del projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, impulsat conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, la resta de municipis de la comarca i la Diputació de Barcelona, i té per objectiu acompanyar les empreses vinculades a la cadena de valor de l’automoció i la mobilitat sostenible al Bages a emprendre accions en l’àmbit del màrqueting digital que les ajudin a contactar i donar-se a conèixer davant de potencials clients. Les mentories seran executades per la Cambra.

El termini d’inscripcions és obert fins el dia 25 de març. Per inscriure’s cal omplir el formulari que apareix en aquest enllaç.

Les set mentories previstes treballaran a patir d’una diagnosi de negoci, una segmentació de potencials clients en base al sector o àmbit en què l’empresa tingui experiència o es vegi més potencial de negoci i, a partir d’aquí, es posaran en marxa accions com el desenvolupament d’un perfil professional a LinkedIn, la realització d’un catàleg virtual i la creació de contingut estratègic per mostrar a l’exterior les capacitats productives i les experiències tècniques de les empreses participants.

El programa Bages TTT promou l’ocupació i la reactivació econòmica. Les mentories en màrqueting digital estan incloses a la línia 4 del programa que, sota el nom Impulsa TTT, és una de les actuacions programades.