El 49è Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa ha obert avui el període de votacions populars, que poden fer-se a través d’un enllaç al qual es pot accedir des del web de la Cambra (www.cambramanresa.org) o des del codi QR que mostren els aparadors participants. Aquestes votacions serviran per decidir el guanyador del premi del públic d’enguany, que se sumarà al veredicte del jurat, que farà el seu recorregut pels establiments participants el proper dimarts, 20 de desembre. Les votacions del públic estan obertes fins el mateix dia 20 i cal tenir en compte que només s’admet un vot per dispositiu, ja sigui fix o mòbil.

En aquests moments ja hi ha 16 comerços inscrits al concurs, que són els següents: Fet x a tu, El Forn, El Cigne I i II, Forn de Cabrianes (amb 3 establiments, el de la Muralla del Carme, La Lionesa i el del carrer Alcalde Armengou), Vital Immobles, Electrodomèstics Màrquez, Vins Alsina, Inllobsa, Perruqueria El Serrell, Personal i Intransferible, Teatre Els Carlins, Elde i We love cooking. El termini per a rebre noves inscripcions es tanca aquest dijous, 15 de desembre.

El Concurs d’Aparadors de Nadal és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Manresa que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i la UBIC. El seu principal objectiu és dinamitzar i promoure la qualitat del comerç de la ciutat, en unes dates molt importants per al sector.