L’Ajuntament ofereix ajudes econòmiques a les empreses per l’acollida d’alumnes del projecte Ocupació al Bages Industrial

 

Ocupació al Bages Industrial és un projecte finançat per la Diputació de Barcelona que té l’objectiu d’incentivar la formació i l’ocupació qualificada industrial de persones en situació d’atur. Les ajudes es poden demanar fins al 29 de febrer.

 

L’Ajuntament de Manresa ofereix ajudes econòmiques de fins a 1.500 euros a les empreses que contractin alumnes en pràctiques en situació d’atur que en el darrer any realitzin o hagin realitzat el curs de mecanització amb CNC i de disseny en CAD 3D. Aquestes ajudes s’emmarquen dins del projecte de Promoció de l’Ocupació Industrial al Bages, finançat perla Diputació de Barcelona, i compta amb la col·laboració de d’altres ajuntaments de la comarca i d’entitats empresarials.
El Projecte Ocupació al Bages Industrial es va signar el setembre passat i té com a objectiu primordial promoure la inserció laboral de persones desocupades amb tres eixos d’actuació principals: qualificació professional, millora de la competitivitat de les empreses i concertació institucional.

 

Més informació