La Cambra de Comerç de Manresa ha signat un Conveni amb SERINCOMEX per oferir serveis Transport internacional i gestió duanera

www.serincomex.com

 

Objectius del servei

 

  • El servei vol ajudar les empreses a escollir la millor opció de transport internacional i facilitar-los els tràmits duaners
  • Les empreses que estan associades al Club Cambra podran gaudir d’aquest servei a un preu especial

 

La Cambra de Comerç de Manresa amplia el suport a les empreses exportadores de la comarca oferint-los un nou servei que els ajudi a millorar la logística internacional i els tràmits duaners. La nova proposta de la Cambra és fruit d’un acord amb l’empresa d’agents de duanes Serincomex i consisteix en un assessorament o gestió del transport internacional, per tal que cada empresa pugui escollir l’opció que més li convé, i en la realització de totes les gestions relacionades amb duanes. El nou servei ja està disponible per les empreses de la comarca del Bages amb activitat internacional i ofereix preus especials per a les que siguin membres del Club Cambra.

L’assessorament en transport internacional té per objectiu resoldre qüestions sobre legislació fiscal i duanera, règims aranzelaris i tràmits de llicència a la importació i l’exportació. Amb aquest servei, les empreses també podran contractar la gestió del seu transport internacional, des de la cotització del cost del transport fins a la negociació i selecció del mitjà més adient, les assegurances de mercaderies o l’emmagatzematge. Els altres serveis disponibles són la gestió dels tràmits duaners i la declaració dels intercanvis de béns entre els estats membres de la Unió Europea (Intrastat).

 

Servei de gestió duanera i del transport ( la millor opció de transport internacional i els tràmits duaners necessaris – Preus especials pels socis Cambra de Manresa )

Assessorament en comerç exterior ( consultes puntuals sobre )

Legislació fiscal i duanera

Règims aranzelaris

Tràmits de llicència a la importació i exportació

Cartes de crèdit i crèdits documentaris

 

Agència de duanes ( gestions duaneres )

 Gestions duaneres

Despatxos Import / Export

 

Transitària ( cotitzacions i gestió del transport )

 Cotitzacions porta a porta

Selecció, negociació i logística de transports marítims, terrestres , aeris i      combinats.

Assegurances de mercaderies

Emmagatzematge

 

Intrastat ( declaració estadística )

 Declaració estadística dels intercanvis de béns entre estats membres de la Unió     Europea

Més informació

Contacte : Jaume Ferrer . Tel 93 872 42 22   a/e jferrer@cambramanresa.org

 

servei transport i duanes