La Cambra de Comerç de Manresa celebrarà el proper dia 15 de novembre l’acte de lliurament dels Premis Cambra, un esdeveniment en el qual es fa un reconeixement a les iniciatives empresarials que més han destacat el darrer any. L’acte tindrà lloc a l’auditori de la Plana de l’Om a les 7 de la tarda, i estarà presidit pel conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent. Hi participarà també Genís Roca, arqueòleg, historiador i especialista en Internet i en la transformació digital, que oferirà una conferència.

En aquesta edició, els Premis Cambra reconeixen les empreses Avinent, en la categoria d’Internacionalització; Denso Barcelona, en la categoria d’Indústria; La Creadora, en la categoria de Comerç, Turisme i Serveis; Heretat Oller del Mas, en la categoria d’Urbanisme i Territori; i Grup d’Avinyó, que rebrà el Premi Especial. Totes elles destaquen per la seva trajectòria i pel compromís amb la comarca del Bages.

Les persones que vulguin assistir a l’acte cal que s’inscriguin a través del formulari que hi ha al web cambramanresa.cat o bé enviant un correu electrònic a goviedo@cambramanresa.org. Les places són limitades.