L’acte tindrà lloc el dimecres 18 de juliol i hi prendrà part el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Francesc Torres

 

La Memòria Econòmica de Catalunya es presentarà a la Cambra de Comerç de Manresa el proper dimecres 18 de juliol, després de la primera presentació oficial que es farà a Barcelona el divendres dia 13. Durant l’acte de Manresa, s’exposaran les dades econòmiques de la província de Barcelona i es farà un monogràfic sobre la relació entre la universitat i el teixit empresarial. La jornada començarà  a les 10 del matí i per assistir-hi cal confirmar assistència al correu electrònic goviedo@cambramanresa.cat.

 

La presentació anirà a càrrec de la directora de la Memòria Econòmica de Catalunya, Carme Poveda. A més, l’acte comptarà amb la participació del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Francesc Torres, el president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals, i el director comercial de Banco Santander a Catalunya, Eduard Miró.

 

La Memòria Econòmica de Catalunya fa un balanç anual de l’evolució de l’economia catalana. És un document editat pel Consell de Cambres de Catalunya que ofereix una visió global de l’economia catalana i del seu territori. L’informe conté una anàlisi del context internacional i espanyol, així com de l’economia catalana i les seves comarques. També integra articles curts i treballs monogràfics sobre temes d’actualitat econòmica signats per reconeguts experts en la matèria.