Manresa viurà del 22 al 25 d’abril la Setmana de l’Ocupació, una cita organitzada per l’Ajuntament de Manresa adreçada a persones que busquen feina i a professionals de recursos humans i d’orientació laboral. El programa inclou com a acte central la Fira de l’Ocupació del Bages, organitzada conjuntament amb la Cambra de Comerç de Manresa, en la qual, de moment, s’han inscrit 25 empreses. La fira tindrà lloc el dijous 25 d’abrilal Museu de l’Aigua del Tèxtil de Manresa. Està adreçada principalment a joves menors de 30 anys, tot i que poden assistir-hi totes aquelles persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen. En aquest espai, s’hi podran conèixer ofertes de feina, presentar el currículum i parlar directament amb els responsables de recursos humans de les 25 empreses que, de moment, han confirmat la seva assistència. A més, s’oferiran diferents activitats i tallers per ajudar a trobar feina i un espai de ProManresa on es podran revisar currículums de forma exprés. També hi haurà, com a novetat un espai al pati del museu per treballar les competències a partir del joc. La fira tindrà un punt informatiu el dilluns 22 d’abril al llarg del matí a la biblioteca del Campus Universitari.

Setmana de l’Ocupació

La salut serà la protagonista de la quarta edició de la Setmana de l’Ocupació del Bages que se celebrarà a Manresa del 22 al 25 d’abril en dive rsos espais de la ciutat. Al llarg de la setmana, s’oferiran tallers, xerrades i també espais perquè persones que busquen feina i empreses es posin en contacte. Comptarà amb diverses activitats que posaran en relleu la importància del sector de la salut a Manresa i de les organitzacions saludables com a nou paradigma empresarial. El tema que donarà el tret de sortida als actes i activitats és, precisament, la xerrada “De la intenció a l’acció: el poder d’una organització saludable”, que plantejarà eines i recursos pel benestar de les persones en el seu lloc de treball. La xerrada es farà el dilluns 22 d’abril a la Cambra de Comerç de Manresa.

La Setmana de l’Ocupació compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la Fira de l’Ocupació del Bages forma part de les accions de la Cambra de Comerç de Manresa dins del programa PICE d’impuls a l’ocupació juvenil en el marc de la Garantia Juvenil.