La Cambra de Comerç de Manresa continua la seva tasca per divulgar entre les empreses del territori les novetats tecnològiques que poden ajudar a impulsar i millorar la seva competitivitat. En aquesta ocasió, ho farà amb una jornada dedicada a la ciberseguretat, un tema que cada vegada preocupa més i que fa necessari que les empreses es preparin per prevenir i fer front a possibles atacs informàtics.

La jornada es farà el proper dijous 19 de maig de 9 a 10.30 del matí a l’espai TecnoB@ges, una carpa que l’Ajutament ’instal·larà a la plaça Sant Domènec i que acollirà diferents activitats relacionades amb la tecnologia en el marc de la fira ExpoBages. Per assistir a la jornada cal inscriure’s enviant un correu electrònic a mrodriguez@cambramanresa.org.

La jornada comptarà amb la participació de Raul Roca, cofundador de l’empresa Rail Cyber Tech, especialista en ciberseguretat, i Albert Àlvarez, sotscap d’àrea de seguretat en tecnologies de la informació dels Mossos d’Esquadra.

Aquesta jornada forma part del cicle “L’empresa del demà”, impulsat per la Cambra i l’Ajuntament de Manresa dins del programa Bages TTT per donar a conèixer experiències innovadores que serveixin de referència a les empreses del territori. Bages TTT és un projecte conjunt de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages per promoure l’ocupació i la reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat a la indústria de l’automoció.