Una jornada a la Cambra de Comerç de Manresa mostrarà diferents solucions de digitalització per al sector industrial, en una nova proposta del cicle “L’empresa del demà”. La jornada es farà el dia 5 de maig a les 9 del matí a la Cambra i comptarà amb la participació de Pau Feliu, CEO de Maccion, i Josep M. Pinyol, CEO d’Endepro Software. Totes tres empreses estan especialitzades en el desenvolupament de solucions tecnològiques per a la indústria 4.0.

Per assistir a la jornada cal inscriure’s enviant un correu electrònic a mrodriguez@cambramanresa.org. A més, durant la sessió es donarà informació sobre els cupons d’indústria 4.0 d’Acció, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, que subvencionen fins al 85% del cost de la implementació de projectes d’indústria 4.0.

El cicle “L’empresa del demà” està impulsat per la Cambra i l’Ajuntament de Manresa dins del programa Bages TTT per donar a conèixer experiències innovadores que serveixin de referència a les empreses del territori. A més, aquesta jornada formarà part dels actes de la Mobile Week a Manresa. Bages TTT és un projecte conjunt de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages per promoure l’ocupació i la reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat a la indústria de l’automoció.