Amb el títol de “La internacionalització, al teu abast”, la Cambra de Comerç de Manresa inicia un nou cicle de jornades adreçades a empreses que tinguin activitat internacional o que vulguin començar fer les primeres passes en aquest àmbit. El cicle, que està patrocinat per CaixaBank, oferirà a les empreses sessions informatives gratuïtes sobre temes d’interès relacionats amb l’exportació. La primera jornada es farà el proper dimarts, 3 de desembre, i parlarà sobre els Incoterms 2020.

Els Incoterms són un conjunt de normes estandaritzades que fixen els termes comercials i descriuen les obligacions de cada part, el moment de transmissió dels riscos i la distribució de costos. És important que les empreses coneguin i apliquin correctamen els Incoterms per assegurar el bon funcionament de les operacions internacionals. El gener del 2020 entraran en vigor els nous Incoterms, el que obliga a les empreses amb activitat internacional a conèixer les novetats d’aquests documents.

Els ponents de la jornada seran Raul Palmero Garcia, membre de la comissió bancària de la ICC i product manager de finançament de Comerç Exterior a Caixabank, i Pere Zabala Blanco, responsable de Comerç Exterior de la Territorial Catalunya de Caixabank. Les inscripcions a la jornada poden fer-se enviant un correu electrònic a goviedo@cambramanresa.org.