La Cambra de Comerç de Manresa i el Clàssic Motor Club del Bages han arribat a un acord per donar un nou ús als terrenys de la benzinera de Bufalvent, que són propietat de la Cambra i que el Clàssic Motor Club ha llogat amb opció a compra. Així, aquest espai que ha estat inutilitzat durant molts anys es convertirà en la nova seu del Clàssic Motor Club. En aquests moments l’entitat hi està fent obres per adequar-lo.

Les obres consisteixen en renovar i actualitzar els espais, on es traslladaran les dependències que en aquests moments l’entitat de vehicles d’època té a Sant Joan de Vilatorrada. També s’adequaran els espais per fer-hi un arxiu de documentació, biblioteca i sales per a reunions i conferències. El nou local disposarà de més de 2000 m2 per fer concentracions, exposicions i activitats vinculades amb els vehicles d’altres temps, sempre dins del marc d’una entitat esportiva i cultural, sense ànim de lucre. És previst que les obres estiguin acabades en breu i que aquest estiu ja es pugui començar el trasllat. La inauguració oficial es preveu que es faci la propera tardor.

L’acord entre la Cambra i el Clàssic Motor Club del Bages permet donar vida a un espai en desús, rehabilitant-lo i facilitant que l’entitat torni a la ciutat. La bona ubicació, la facilitat d’accés i d’aparcament són tres elements que han estat clau perquè el projecte tirés endavant.