La Cambra de Comerç de Manresa i CaixaBank han renovat la seva aliança per col·laborar en l’impuls de la internacionalització de les empreses de la comarca. El conveni, signat pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i la presidenta de la Cambra de Manresa, Sílvia Gratacós, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la Cambra en l’àmbit del comerç exterior.

L’acord inclou els esmorzars empresarials, que la Cambra de Manresa organitza amb empreses internacionals del territori, i tallers de caire tècnic al voltant d’operatives de comerç exterior i altres operatives d’interès per als empresaris de la comarca. Alguns dels temes en els quals la Cambra dona suport a les empreses d’abast internacional són duaners, d’aranzels, i l’impacte del Brexit a nivell duaner i logístic.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Manresa “és una mostra del compromís de l’entitat financera amb les empreses del Bages”. Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia manresana.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacòs, ha agraït el suport de CaixaBank, que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització.