La Cambra de Comerç de Manresa començarà un nou cicle de jornades sobre reptes de futur en recursos humans, organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa i que té objectiu donar eines a les empreses de la comarca per captar i retenir talent al territori. El cicle s’estrenarà el proper 26 d’abril, coincidint amb la Setmana de l’Ocupació del Bages i durant la qual es farà també la Fira de l’Ocupació, el dia 28. La primera jornada d’aquest nou cicle es dedicarà a explicar noves estratègies per a la gestió del talent. Les inscripcions poden fer-se per correu electrònic a goviedo@cambramanresa.org.

La jornada estarà impartida per Carlos Bella, consultor en desenvolupament personal, i tindrà el format d’un taller pràctic adreçat a responsables de recursos humans de les empreses. Durant aquest taller es treballaran estratègies com l’inbound recruiting o l’employer branding, totes dues orientades a l’atracció del talent específic que necessiten les empreses per tirar endavant els seus projectes.

El cicle “Reptes de futur en recursos humans” forma part del programa Bages TTT, que impulsen al territori l’Ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages per promoure l’ocupació i la reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat a la indústria de l’automoció.