En el marc de la Mobile Week, la Cambra de Comerç de Manresa ha començat a treballar un conjunt d’ accions al marc del programa TTT (Treball, Talent i Tecnologia) amb una jornada sobre l’economia 4.0 a càrrec de Núria Aymerich, experta en lideratge transformacional en empreses i organitzacions. La jornada tindrà lloc el dijous 8 de juliol, de 9.30 a 11 del matí, i és gratuïta prèvia inscripció al correu electrònic goviedo@cambramanresa.org o a aquest enllaç.

Aquesta serà la primera sessió del cicle “L’empresa del demà”, un cicle de xerrades que la Cambra organitzarà dins del programa TTT i que estaran centrades en la indústria 4.0. En el marc d’aquest projecte es faran diferents actuacions enfocades al foment de l’ocupació i la reactivació econòmica a partir de l’ús de la tecnologia i a l’acompanyament a persones i empreses en el procés de transició digital cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari.

La jornada també s’inscriu dins dels actes de la Mobile Week a Manresa, ja que l’edició d’enguany d’aquest esdeveniment té entre els seus temes centrals el de les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat. A Manresa, els diferents actes, organitzats per l’Ajuntament de Manresa amb la participació de vàries entitats i agents de la comarca, tenen com a objectius apropar la tecnologia i el coneixement a l’empresa i vincular els centres de formació a la indústria de la comarca.

Sobre Núria Aymerich
Núria Aymerich ha dedicat tota la seva vida professional a l’educació i la formació per a professionals i empreses. Després d’anys d’experiència en aquest camp, va avançar o aprofundir en diferents metodologies de formació i de gestió del coneixement, el que la va portar al desenvolupament del lideratge directiu i organitzacional.

Al gener del 2011 va assumir la direcció de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, amb l’Escola de Policia i l’Escola de Bombers i protecció civil. Durant aquest període, va poder implementar aquestes disciplines als comandaments de policia i bombers del nostre país.

Actualment està vinculada a la Fundació per a la Indústria, una entitat creada l’any 2000 pel Gremi de Fabricants per impulsar la indústria a Catalunya. Allà, és responsable dels programes de transformació de les pimes industrials a la indústria 4.0, treballant conjuntament amb diferents entitats i amb el govern de la Generalitat. També ha estat ponent del Pacte Nacional per a la Indústria i el Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement.