INDUSTRY from need to solutions – Del 29 al 31 d’ octubre a Barcelona

La Cambra de Comerç de Manresa ha signat un acord de col·laboració amb la fira Industry, que se celebrarà al recinte firal de Gran Via de Barcelona entre el 29 i el 31 d’octubre. Aquesta serà la quarta edició d’una fira dedicada exclusivament al sector industrial, que disposarà d’una àmplia zona expositiva en la qual empreses de diferents sectors hi presentaran les seves últimes novetats en productes i serveis. Aquesta àrea estarà organitzada al voltant dels vuit eixos temàtics que configuren la cadena de producció industrial: màquina-eina, connectivitat i dades, impressió 3D, transformació del plàstic, automatització i robòtica, motlles i matrius, disseny i serveis i nous materials.

A més, Industry comptarà també una àrea de coneixement i formació que inclourà l’organització de quatre congressos, una arena on es donaran a conèixer les solucions més innovadores, i un espai de networking per promoure els contactes B2B. Els congressos tractaran temes com l’impacte de la fabricació additiva en els grans sectors industrials, la manufactura avançada, l’automatització i la robòtica, i la ciberseguretat i el hacking ètic.

L’objectiu de l’acord entre la Cambra i la fira Industry és apropar a les empreses del territori un certamen que ja s’ha convertit en un referent pel que fa a les novetats del sector industrial. La Cambra proporcionarà a les empreses informació sobre la fira, així com la possibilitat d’accedir-hi en condicions avantatjoses, de donar-hi a conèixer els seus productes o de participar en tours guiats en funció dels seus interessos.

 

http://www.industry.website/ 

 

TROBADA AMB COMPRADORS EUROPEUS amb Empreses Expositores

 

http://www.industry.website/networking

 

Les empreses participants a INDUSTRY

 

http://www.industry.website/empresas-participantes

 

INDUSTRY Coneixement amb 4 congressos