El doctor Julián Gabarre, considerat el principal expert mundial en morfopsicologia, serà dimecres de la setmana vinent a la Cambra per oferir una conferència sobre com a partir de l’anàlisi del rostre d’una persona es pot conèixer la seva personalitat i les seves competències innates. Gabarre és un referent en aquesta ciència, que s’aplica en àmbits tan diversos com els recursos humans, l’educació infantil, les relacions de parella o la detecció de psicopatologies. La conferència tindrà lloc el dia 15 d’octubre, a les 9.30 del matí, a la sala d’actes de la Cambra. L’assistència és lliure prèvia inscripció al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org. La jornada és organitzada conjuntament amb Gros Montserrat.

Julián Gabarre té una àmplia experiència en l’aplicació de la morfopsicologia en l’àmbit de l’empresa, bé sigui a l’hora de seleccionar nous professionals, analitzar els trets de la persona amb qui s’haurà de mantenir una negociació, configurar equips de treball en funció de les competències i la personalitat dels membres de l’equip, preparar plans de motivació, etc. La morfopsicologia és un coneixement eficaç per detectar l’actitud davant del treball, la conducta, les competències i la confiança que ofereixen tant els propis empleats com els socis o clients. La jornada de la Cambra s’adreça principalment a empreses de la comarca tot i que està oberta a tothom qui tingui interès per aquesta matèria.

Gabarre és doctor cum laude per la Universitat Autònoma de Barcelona en psicologia del rostre. És morfopsicòleg superior i grafopsicòleg per la UAB, llicenciat en Dret, Programa de Desenvolupament Directiu per l’IESE i màster en Recursos Humans per l’EAE. És president de l’Institut Superior de Morfopsicologia, autor del llibre “El rostre i la personalitat” i considerat la màxima autoritat mundial en psicologia del rostre.