intel·ligència artificial al Bages

Una jornada que es farà a la Cambra el proper dia 2 de març donarà a conèixer projectes d’intel·ligència artificial que s’estan desenvolupant al Bages. La jornada porta per títol “La intel·ligència artificial al Bages” i forma part del cicle “L’empresa del demà”, impulsat per la Cambra dins del programa Bages TTT per donar a conèixer experiències innovadores que serveixin de referència a les empreses del territori.

La jornada comptarà amb la participació d’Adrià Quintana, CEO i fundador de Factic, i Ramon Navarro, CTO i cofundador de Nuclia. Tots dos estan al capdavant de dues de les empreses del territori líders en l’àmbit de la intel·ligència artificial i donaran a conèixer en quins projectes estan immersos i com les empreses poden beneficiar-se d’aquesta nova tecnologia.

L’assistència a la jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a mrodriguez@cambramanresa.org. També es pot fer l inscripció en aquest enllaç. La jornada començarà a les nou del matí i acabarà a dos quarts d’onze.

El cicle “L’empresa del demà” forma part de les accions que porta a terme la Cambra dins del programa Bages TTT, que impulsen al territori l’Ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages per promoure l’ocupació i la reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat a la indústria de l’automoció.