Les entitats del Fòrum de la Catalunya Central i els comitès d’empresa de les mines recolliran signatures per al manifest en defensa del futur econòmic i sostenible fins a final de mes. Després de la recollida de signatures en la jornada lúdica i festiva al Nou Congost de Manresa es continuaran recollint suports durant la fira multisectorial ExpoBages. Els col·lectius, institucions i empreses poden adherir-s’hi mitjançant una campanya de correus electrònics que es prolongarà fins al dia 25 de maig.

Després d’haver recollit 2.500 signatures en suport del manifest en defensa del futur econòmic i sostenible de la Catalunya Central, les entitats i empreses que formen el Fòrum de la Catalunya Central i els comitès d’empresa de les mines bagenques continuen demanant adhesions. Durant el proper cap de setmana, en el marc de la fira multisectorial ExpoBages que tindrà lloc al centre de Manresa, es podrà signar a nivell personal (persona física) en diversos estands d’entitats que donen ple suport a la iniciativa. En el cas d’empreses i entitats, es demanaran les signatures d’adhesió a través de missatges electrònics.
Durant tots els dies d’ExpoBages (de divendres a diumenge d’aquesta setmana) totes les persones que no van poder acostar-se la passada setmana a la jornada celebrada a la zona esportiva del Nou Congost, també de Manresa, podran donar el seu suport al manifest. Hi haurà fulls de recollida de signatures als estands de l’agrupació comercial Manresa+Comerç i del Bàsquet Manresa.
Quant a les empreses i entitats que vulguin expressar el suport al futur econòmic i sostenible de la Catalunya Central, la recollida de signatures es farà fins al proper dia 25 de maig mitjançant missatges de correu electrònic.
Cap a final de mes es vol tenir el gruix gran d’adhesions per demanar que la sentència judicial que dictamina que el dia 30 de juny s’han d’aturar els abocaments de runam salí no posi en perill la font de subsistència d’unes 2.000 famílies, entre treballadors directes i indirectes.

CONSENTIMENT_SOBRE_TRACTAMENT_DE_DADES_DE_CARÀCTER_PERSONAL_002_ MANIFEST_DEFENSEM_ELS_LLOCS_DE_TREBALL_DE_LA_MINERIA