El procés de transició cap als vehicles elèctrics està afectant de ple el sector de l’automoció, un sector molt implantat a la comarca del Bages. Per parlar dels canvis que això suposa i de com les empreses afronten aquest procés, la Cambra ha organitzat una jornada dins del cicle “L’empresa del demà”, que tindrà lloc el proper dijous 28 d’octubre a les 9 del matí. La jornada forma part del programa TTT (Treball, Talent i Tecnologia), que impulsen al territori l’Ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages per promoure l’ocupació i la reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat a la indústria de l’automoció.

La jornada, que porta per títol “Present i futur de l’electrificació del vehicle”, tindrà com a ponents a Carel Lammers, director general d’Araymond Tecniacero, Samuel Franch, director d’Enginyeria Electrònica a Denso Barcelona, i Gabriel Prat, CEO a Selba Solutions. Tots tres compartiran les seves perspectives sobre el futur de l’electrificació dels vehicles i com les principals tendències i innovacions estan transformant el sector.

La jornada és oberta i amb places limitades. Per participar-hi cal inscriure’s enviant un correu electrònic a goviedo@cambramanresa.org.