Com embolicar els productes de la botiga i presentar-los d’una manera original i atractiva serà el tema del proper taller de comerç de la Cambra, que es farà dijous vinent, dia 14 de novembre, entre les 2 del migdia i les 5 de la tarda. Es tracta d’un taller clarament orientat a la propera campanya de Nadal, en el qual s’ensenyaran tècniques de paqueteria i tendències actuals pel que fa a materials i altres elements vinculats a la presentació dels regals.

Entre els aspectes que es plantejaran al taller hi ha l’anàlisi de la imatge corporativa del negoci, i com aquesta pot traslladar-se a la paqueteria, quins materials s’utilitzen a l’hora d’embolicar (etiquetes, bosses, cintes), de quines maneres diferents es poden embolicar els productes, etc.

El taller és gratuït i per inscriure’s només cal enviar un correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org. Serà el quart taller del cicle de tallers de comerç que la Cambra ha organitzat aquesta tardor i que estan tenint una molt bona acollida entre els professionals del sector comercial de la comarca. Fins ara, s’han treballat aspectes relacionats amb l’atenció al client, les xarxes socials, el màrqueting adreçat al públic jove, i ara la paqueteria. L’últim taller, que es farà el dia 26 de novembre, porta per títol “Fes brillar el teu comerç per Nadal”.