Més de 300 persones van poder contactar amb empreses que busquen nous professionals en la passada edició del JobMatch, unes jornades virtuals de networking organitzades per la Cambra de Comerç i l’Ajuntament de Manresa per cobrir el buit de la Fira de l’Ocupació del Bages, que aquest any no s’ha pogut celebrar com a conseqüència de la pandèmia. El JobMatch es va fer durant tres dies a través d’una plataforma en la qual totes les persones inscrites van poder contactar amb les 13 empreses que hi eren presents i participar en tallers i xerrades per millorar les seves possibilitats d’ocupació.

Les jornades oferien una quarantena de llocs de treball, entre les ofertes que hi van portar les empreses i les del CIO, el servei d’ocupació de l’Ajuntament de Manresa. A banda, també es van recollir currículums per tenir-los en compte de cara a futurs processos de selecció.

Pel que fa als tallers i activitats, la xerrada inaugural a càrrec de Marta Puig Sàmper, durant la qual es va parlar de la realitat del mercat de treball en temps de Covid19, va ser seguida en directe per prop de 250 persones. També van tenir molt bona acollida els tallers organitzats pel CIO, en els quals es va ensenyar a fer un bon currículum i a afrontar amb èxit una entrevista de feina. Les empreses també van tenir el seu espai per presentar-se als possibles candidats i explicar el tipus de perfil professional que necessiten.