El JobMatch de la Cambra i l’Ajuntament de Manresa ajudarà les persones que hi participin a millorar les seves possibilitats d’ocupació en aquesta època marcada per la Covid19. Durant les jornades, que tindran lloc els dies 27, 28 i 29 d’octubre en modalitat on line, es faran diferents activitats, entre les quals una ponència titulada “L’impacte de la Covid en el mercat de treball”, a càrrec de Marta Puig Samper, en la que es parlarà de la realitat del mercat laboral actual, repassant quines posicions de feina són més demandades i quines habilitats necessiten les empreses. També es donaran eines i recursos per afrontar el canvi generat per l’impacte de la Covid19. Per participar a les jornades cal fer inscripció prèvia al web www.jobmatchmanresa.cat.

A més, s’han programat diferents tallers, que aniran a càrrec del CIO Manresa. Es tracta d’un taller per aprendre a millorar el currículum, un altre per practicar una entrevista de feina, un altre sobre la xarxa Xaloc de recerca de feina, i un sobre com accedir a l’administració pública. També hi haurà una xerrada inaugural que faran l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, la regidora d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacòs.

El JobMatch comptarà amb la presència d’11 empreses que necessiten cobrir diferents llocs de treball i que rebran els currículums de les persones que busquem feina. Aquestes empreses són Ampans, Althaia, el CAE, Denso, Deporvillage, Grup Llobet, Maxion Wheels, Oliva Torras, Sant Andreu Salut, Vidmar i Avinent.

Les jornades s’adrecen a totes aquelles persones que estiguin en un procés de recerca de feina i que vulguin conèixer de primera mà quins llocs de treball ofereixen les empreses del territori i quines són les seves necessitats pel que fa a perfils professionals. Per a les empreses, les jornades serveixen per conèixer possibles candidats per cobrir les diferents vacants de les que disposen.