El tradicional concurs d’aparadors de Nadal de la Cambra arriba enguany a la 56a edició amb més dotació econòmica que mai amb l’objectiu d’incentivar el màxim de comerços de la ciutat de Manresa a participar-hi. En total, es lliuraran 1.400 € en premis, una xifra que més que duplica la de la passada edició. Novament hi haurà dues categories: la del jurat, en què un jurat d’experts escollirà els guanyadors, i la del públic, oberta a tothom. Cada categoria tindrà tres premis, de 400, 200 i 100 €. A més, se sortejarà un val de compra de 50 € als establiments participants entre totes les persones que votin per al premi del públic.

La inscripció al concurs és gratuïta per als establiments i pot fer-se des d’ara mateix i fins el dia 12 de desembre presencialment a les oficines de la Cambra, per telèfon al 93 872 42 22 o bé enviant un correu electrònic a andrea@cambramanresa.org. Els establiments cal que enviïn una o més imatges de l’aparador participant i, al seu torn, rebran un rètol que els identificarà com a participants i on hi constarà el codi QR que dirigirà a l’eina de votació digital per al premi del públic. La votació electrònica estarà oberta fins el dia 12 de desembre a les 23.59 hores i els guardons s’entregaran el dia 14 de desembre.

El concurs d’aparadors de Nadal té per objectiu incentivar el comerç de Manresa a mostrar la seva millor imatge en unes dates molt importants per aquest sector com són les nadalenques. A més, a través del premi del públic, es vol animar a tothom a anar a veure aparadors i votar per escollir el millor. Des de la Cambra també s’anima els establiments participants a mostrar els seus aparadors a les xarxes socials per tal d’arribar al màxim de públic.

El concurs compta amb el suport de la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa i l’Ajuntament de Manresa.