Com omplir d’activitat econòmica el sòl industrial del Bages. Aquesta serà la qüestió que centrarà una nova jornada del Cercle d’Infraestructures i la Cambra de Comerç de Manresa, que tindrà lloc aquest divendres, a les 9 del matí, a la seu de la Cambra a l’edifici de Can Jorba. Per parlar del tema, comptarà com a ponents amb Damià Calvet, director de l’Institut Català del Sòl, Joan Torres, alcalde de Sant Vicenç de Castellet, i Pere Masachs, gerent de la Consultora Immobiliària Masachs.

La jornada vol posar sobre la taula quina és la situació actual del sòl industrial de la comarca del Bages i plantejar estratègies per atraure-hi activitat econòmica. La sessió serà presentada per Pere Casals, president de la Cambra, i Pere Macías, president de la Fundació Cercle d’Infraestructures. Al final de la jornada hi haurà un debat obert entre tots els assistents i els ponents.

Per inscriure’s a la jornada cal trucar al telèfon 93 872 42 22 o bé enviar un correu electrònic a goviedo@cambramanresa.org.