Dimarts vinent, dia 15 de novembre, començarà el cicle de tallers gratuïts adreçats al sector del comerç i organitzats per la Cambra de Comerç de Manresa. En la primera sessió, es parlarà d’accions de promoció comercial per a la temporada nadalenca i anirà a càrrec de Neus Artigas, de l’empresa CatPress, serveis de comunicació. El taller es farà de 14.30 a 16.30 hores i per assistir-hi cal inscriure’s trucant al 93 872 42 22 o enviant un correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.

Al taller d’aquest dimarts els comerciants aprendran nocions bàsiques i treballaran casos pràctics d’eines de promoció comercial (màrqueting, publicitat i comunicació) per afrontar la temporada de Nadal. Es començarà amb una introducció als conceptes bàsics de publicitat (en mitjans, al carrer), aparadors, notes de premsa, publirreportatges, xarxes socials, catàleg, mailings, etc., incidint en la importància de tenir una actitud proactiva en la comunicació del negoci o producte. La segona part de la sessió es dedicarà a treballar en grups de forma pràctica per elaborar un pla de promoció nadalenca per a un comerç.

El següent taller es farà el dia 22 de novembre, de 9 a 12 del matí, i porta per títol “Vull vendre per internet però, per on començo?”. Els dies 23 i 24 tindrà lloc el tercer dels tallers, en horari de 14.30 a 16.30, en què es parlarà de comerç i turisme, centrant-se en l’oportunitat que suposa per al comerç manresà el projecte Manresa 2022. Tots tres tallers són gratuïts i oberts a tothom, i poden fer-se de manera separada.