A partir de demà tothom qui ho vulgui podrà votar per escollir el millor aparador de Nadal de Manresa. D’aquestes votacions en sortirà el premi del públic del concurs d’aparadors de Nadal de la Cambra, que enguany arriba a la 52ena edició. Fins ara hi ha 12 establiments inscrits, tot i que es preveu que la xifra augmenti ja que el període d’inscripció no es tanca fins al proper dilluns. Els comerços que, de moment, opten a obtenir el títol de millor aparador de Manresa 2019 són Culinarium, Mobles Decor, Farmàcia Solé, Nounat, Brudett, Forn de Cabrianes, La Lionesa, Eix òptics, perruqueria El Serrell, L’Atelier espai per art, Les Sabatilles Vermelles i El Forn.

El premi del públic s’escollirà mitjançant votacions electròniques, que podran fer-se a través d’un enllaç al qual es podrà accedir des del web de la Cambra (www.cambramanresa.cat). Aquest enllaç estarà actiu fins el dia 18 de desembre. A més, el concurs també entregarà un altre premi escollit per un jurat professional que visitarà tots els aparadors participants.

La participació al concurs és gratuïta per a tots els comerços de la ciutat de Manresa. Per inscriure’s, només cal que contactin amb la Cambra de Comerç, per telèfon al 93 872 42 22 o per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org. En el moment de fer la inscripció se’ls lliurarà un cartell que hauran de tenir visible al seu aparador i en el qual apareix un codi QR que condueix a la pàgina web a través de la qual es fan les votacions.

Els guanyadors es coneixeran el dia 19 de desembre, en l’acte de lliurament de premis que es farà a la Cambra.